Rózsaszín pillecukros krém
Hozzávalók: -1 csomag Dr.Oetker piros tortazselé
-2 evőkanál cukor
-170 g puha vaj
-100 g szitált porcukor
-75 g fehér pillecukor
-kevés víz
Előkészítés: -500 g rebarbara
-60 g cukor
Elk.: A rebarbarát megmossuk, lecsöpögtetjük, megtisztítjuk, szárát keresztbe kb. 1 cm-es darabokra vágjuk. Főzőedényben elkeverjük a 60 g cukorral, és 15 percig állni hagyjuk.
A már hideg rebarbaralevet (kb. 100 ml lesz) vízzel 150 ml-re felöntjük. A tortazseléport kis főzőedényben elkeverjük a cukorral. Apránként belekeverjük a rebarbaralevet, kevergetve felforraljuk, rövid ideig főzzük, és belekeverjük a rebarbaraléből kiszűrt, lecsöpögtetett rebarbarát. A masszát hagyjuk kihűlni.
Eközben a vajat robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, krémesre verjük, majd evőkanalanként belekeverjük a rebarbaramasszát.
A krémet eloszlatjuk a már megsütött, kihűlt muffinokra, és mindegyikbe 7-10 kis pillecukrot nyomunk.