Rózsaszín pillecukros krém

      Hozzávalók: -1 csomag Dr.Oetker piros tortazselé

                         -2 evőkanál cukor

                         -170 g puha vaj

                         -100 g szitált porcukor

                         -75 g fehér pillecukor

                         -kevés víz

                          Előkészítés:   -500 g rebarbara

                                               -60 g cukor

Elk.: A rebarbarát megmossuk, lecsöpögtetjük, megtisztítjuk, szárát keresztbe kb. 1 cm-es darabokra vágjuk. Főzőedényben elkeverjük a 60 g cukorral, és 15 percig állni hagyjuk.

A már hideg rebarbaralevet (kb. 100 ml lesz) vízzel 150 ml-re felöntjük. A tortazseléport kis főzőedényben elkeverjük a cukorral. Apránként belekeverjük a rebarbaralevet, kevergetve felforraljuk, rövid ideig főzzük, és belekeverjük a rebarbaraléből kiszűrt, lecsöpögtetett rebarbarát. A masszát hagyjuk kihűlni.

Eközben a vajat robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, krémesre verjük, majd evőkanalanként belekeverjük a rebarbaramasszát.

A krémet eloszlatjuk a már megsütött, kihűlt muffinokra, és mindegyikbe 7-10 kis pillecukrot nyomunk.