Gyömbéres-fehércsokis krém
Hozzávalók: -400 g tejszín
-250 gramm étcsokoládé
-70 gramm fehér csokoládé
-30 gramm kandírozott gyömbér
Elk.: A tejszínt edényben felfőzzük, majd levesszük a tűzhelyről. Az étcsokit kis darabokra vágjuk, majd a forró tejszínbe szórva felolvasztjuk, simára keverjük és hűlni hagyjuk. Legalább három órán át hideg helyen tartjuk. A fehér csokoládét nagyon apróra vágjuk. Az előkészített csokoládés tejszínt keverőtálban rövid idő alatt felverjük, és kanállal belekeverünk 50 gramm fehér csokoládét. ( ha a masszát egy ideig állni hagyjuk, még keményebb lesz ). A krémet kanállal a kihűlt muffinokra kenjük, majd megszórjuk a vékonyra szeletelt gyömbérrel és a megmaradt fehér csokoládéval.