Csokiimádóknak

Hozzávalók:  -0,5 deci tejszín
 
                  -5 deka vaj
 
                  -15-20 deka porcukor (ízlés szerint)

                  -12-15 deka étcsokoládé darabok


 Elk.: A tejszínt a vajjal és a porcukorral felforralom, kicsit főzöm.
Leveszem a tűzről, és belekeverem az étcsoki darabokat/pasztillákat. Sűrű keverés mellett összeolvasztom az egész krémet. Néha megkeverve először szobahőmérsékletűre hűtöm, majd beteszem a hűtőbe, és szintén néha megkeverve, masszív krémmé szilárdítom.

Amikor még nem kemény, de már nagyon jól tart, akkor habzsákba töltöm, és a muffinok tetejére nyomom.

            A krémet bármivel díszíthetem, m&m-csokidarabokkal, szórócukorral, vagy esetleg karamellával is!